Waarom kiezen voor 2B Green?

De 2B Green laadpas en keyfob

Laadpas Charging

Met een 2B Green laadpas of keyfob sleutelhanger kun je bijna overal in Europa jouw elektrische auto opladen. Snel en makkelijk in gebruik. Bovendien zijn de laadpas en keyfob zijn helemaal gratis verkrijgbaar. Je betaald alleen voor laadtransacties!

Maak je regelmatig gebruik van een openbaar laadpunt? Neem dan een laad abonnement van 2B Green. Hierdoor kun je nog voordeliger laden.

Het 2B Green laadstation

Charging Auto

Met een Alfen laadpaal van 2B Green heb je thuis en/of op het werk altijd een betrouwbare en efficiënte laadmogelijkheid. Deze laadpalen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te halen terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. Het mooie aan deze oplaadpalen is ook dat ze integreerbaar zijn met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Omdat het laadstation is gemaakt met een compacte polycarbonaat behuizing heeft het niet alleen een minimalistisch design, maar is het ook nog eens lichtgewicht en duurzaam. Alle producten van Alfen zijn geproduceerd in Nederland en bestaan alleen uit A-kwaliteit componenten waardoor het laadstation robuust, veilig en betrouwbaar is. Het laadstation kan aan de wand gemonteerd worden of vrijstaand zijn in combinatie met een montagepaal.

Bij jouw 2B Green laadpaal heb je ook meteen een data abonnement. Hiermee worden regelmatig firm- en software-updates uitgevoerd waarmee jouw laadpaal altijd up-to-date is en storingen geen kans krijgen. Ook heb je inzicht in al jouw laadtransacties en in je eigen portal kun je zelf ook nog instellingen veranderen. Heb je een laadpas van jouw werkgever? De verrekening van het thuisladen wordt dan direct met jouw werkgever verrerekend.

Ook bieden we nog het optionele onderhoudsabonnement. Hieronder vallen eventuele kosten voor de telefonische helpdesk, voorrijkosten, arbeidsloon en materialen.

Tip: combineer jouw laadpaal met zonnepanelen! Hiermee wek je niet alleen je eigen stroom op maar kun je hiermee meteen jou auto opladen. Dit gaat je geld besparen in de toekomst. Meer weten?

Wil je direct een laadstation bestellen?
Heb je nog vragen over welke laadoplossing het beste bij jouw situatie past?