Charging

Icon quality
Dankzij periodieke software-updates is je laadoplossing altijd up-to-date

De 2B Green laadpas en keyfob

Laadpas Charging

Om makkelijk altijd en overal je elektrische auto op te kunnen laden maak je gebruik van onze laadpas of keyfob. Deze kun je gebruiken bij het opladen thuis, maar ook bij een openbare laadpaal. Ook is het vaak mogelijk om de laadpalen van een bedrijf te gebruiken als oplaadpunt, mits deze beschikbaar zijn gesteld.

Bij 2B Green hanteren we twee abonnementen. Het data abonnement is verplicht. Hiermee wordt het verrekenen van thuisladen gefaciliteerd en worden er firm- en softwareupdates uitgevoerd. Dan is er ook nog het onderhoudsabonnement, dit abonnement is optioneel. Hieronder vallen eventuele kosten voor de telefonische helpdesk, voorrijkosten, arbeidsloon en materialen (binnen de garantietermijn, mits geen gebruikersfout).

Het 2B Green laadstation

Charging Auto

Met een Alfen laadstation van 2B Green heb je thuis en/of op het werk altijd een betrouwbare en efficiƫnte laadmogelijkheid. Deze laadstations zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te halen terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. Het mooie aan deze oplaadpunten is ook dat ze integreerbaar zijn met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Omdat het laadstation is gemaakt met een compacte polycarbonaat behuizing heeft het niet alleen een minimalistisch design, maar is het ook nog eens lichtgewicht en duurzaam. Alle producten van Alfen zijn geproduceerd in Nederland en bestaan alleen uit A-kwaliteit componenten waardoor het laadstation robuust, veilig en betrouwbaar is. Het laadstation kan aan de wand gemonteerd worden of vrijstaand zijn in combinatie met een montagepaal.

Wil je direct een laadstation bestellen?
Heb je nog vragen over welke laadoplossing het beste bij jouw situatie past?