Afbeelding van een weg omringt door bos waar de zon doorheen breekt
Mobility
Vraag hier info over duurzaam wagenparkadvies

Onafhankelijk en duurzaam advies voor al uw mobiliteitsvraagstukken

U herkent het vast wel, hoe kan ik voor het bedrijf mijn mobiliteitsvraagstuk goed en duurzaam invullen? Wat moet er gebeuren nu er meer en meer elektrische auto’s gaan rijden? En hoe ga ik om met deelconcepten, de veranderende behoefte van mijn medewerkers, elektrische fietsen en mobiliteitsbudgetten? Vraagstukken waar veel ondernemers tegenwoordig mee stoeien. Daarnaast is deze markt ook enorm aan het veranderen en door alle nieuwe mogelijkheden wordt het ook steeds complexer.

Geen “Wij van WC eend” maar echt oprecht en eerlijk advies

2B green Mobility geeft onafhankelijk advies op het gebied van elektrische auto’s en duurzame mobiliteit / wagenparkbeheer. Hiermee helpen we bedrijven hun ambities voor het terugdringen van CO2 te realiseren. Geen “Wij van WC eend” maar echt oprecht en eerlijk advies. Met meer dan 25 jaar ervaring in de mobiliteitsbranche weten we precies wat de mogelijk zijn.

Wat ons anders maakt is dat we met onze opbrengsten een aantal goede projecten ondersteunen zoals het Beginstation en Trees4All. Door zeer efficiënt te werken en de kosten laag te houden bieden we een perfect alternatief ten opzichte van dure consultancy bureaus.

Wij werken op basis van een vast uurtarief of een vooraf afgesproken totaalprijs. Wilt u meer weten of heeft u advies nodig? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.

*
*
*
*
2B-Green werkt samen met het Beginstation, wij zullen uw gegevens nooit met derden delen.

Wij dragen bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals!

SDG 7, duurzame energie
SDG 9, innovatie en infrastructuur
SDG 10, verminderde ongelijkheid
SDG 11, duurzame steden en gemeenschappen
SDG 13, klimaatactie