noah-buscher-x8ZStukS2PM-unsplash.jpg

2B Green zet zich in om iets terug te doen voor de samenleving en het milieu. Samen met onze klanten, ambassadeurs en partners willen we een betere wereld achterlaten voor de nieuwe generatie

Ons doel is om een zo groot mogelijke impact te maken in de wereld van elektrische mobiliteit, dit willen we doen door middel van duurzaam ondernemen. Wat ons namelijk was opgevallen was dat er in de branche van elektrische auto's zelden duurzaam ondernomen wordt, terwijl veel klanten daar steeds meer mee bezig zijn. Ook wij vinden dat dit anders kan en moet. Vandaar dat wij samenwerkingen zijn aangegaan met het Beginstation, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen, en met Trees for All, die bij iedere laadpaal een boom plant.

Onze samenwerkings​partners

Bomen planten Waalse bos BAM.jpg

Trees for All

Om ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu werkt 2B Green samen met de stichting Trees for All. Trees for All is opgericht in 1999 en is de meest ervaren aanbieder van CO2 compensatie in Nederland. Bij ieder oplaadpunt dat wordt verkocht, planten zij nieuwe bomen. Hiermee zal iedere klant direct een bijdrage leveren aan een groenere samenleving.
www.trees4all.nl
_DSC4356.JPG

Het Beginstation

Samen met het Beginstation, een stichting die kennis en ideeën samenbrengt om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie, willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen geven. Deze talenten helpen ons om het platform van 2B Green op te zetten en te onderhouden.
www.beginstation.nl
Ga ook een samenwerking met ons aan!

Wil jij ook het verschil maken? Word ambassadeur!

Onze partners