noah-buscher-x8ZStukS2PM-unsplash.jpg

Onze missie

2B Green zet zich in voor een duurzamere samenleving en het milieu. Samen met onze klanten, ambassadeurs en partners willen we een betere wereld achterlaten voor de nieuwe generatie!

Ons doel is om bedrijven en particulieren te helpen hun pand of huis te verduurzamen. Daarnaast willen we impact creëren door duurzaam te ondernemen. Ondernemen vanuit het hart en niet voor de portemonnee van de aandeelhouders. Vandaar dat wij samenwerkingen zijn aangegaan met het Beginstation, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen, en met Trees for All, die bij iedere laadpaal of groendak een boom plant. Wij willen voor 2030 100.000 bomen hebben geplant! Doe je mee?

Onze samenwerkings​partners

Bomen planten Waalse bos BAM.jpg

Trees for All

Om ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu werkt 2B Green samen met de stichting Trees for All. Trees for All is opgericht in 1999 en is de meest ervaren aanbieder van CO2 compensatie in Nederland. Bij ieder oplaadpunt en groendak dat wordt verkocht, planten zij nieuwe bomen. Hiermee zal iedere klant direct een bijdrage leveren aan een groenere samenleving.
www.trees4all.nl
_DSC4356.JPG

het Beginstation

Samen met het Beginstation, een stichting die kennis en ideeën samenbrengt om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie, willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen geven. Deze talenten helpen ons om het platform van 2B Green op te zetten en te onderhouden.
www.beginstation.nl

Onze partners