Afbeelding van een weg omringt door bos waar de zon doorheen breekt
Over ons

Over 2B Green

2B Green is ontstaan vanuit het idee om duurzaam te ondernemen. Iets terug doen voor de samenleving en het milieu. Het doel is dan ook om een zo groot mogelijke impact te maken in de wereld van elektrische mobiliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van elektrische auto zagen we dat in die branche geen enkel bedrijf bezig was met duurzaamheid. En dat terwijl veel klanten daar wel mee bezig zijn. Daarom vonden wij ook dat dit anders kan en moet, willen we samen een betere wereld achter laten voor de nieuwe generatie.
Open handen die een plantje vasthouden met wat potgrond, staand in het bos

Waarom kiezen voor 2B Green?

Samenwerkingspartners

Trees4All

Om ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu werkt 2B Green samen met de stichting Trees4All. Trees4All is opgericht in 1999 en is de meest ervaren aanbieder van CO2 compensatie in Nederland. Bij ieder oplaadpunt dat wordt verkocht, planten zij nieuwe bomen. Hiermee zal iedere klant direct een bijdrage leveren aan een groenere samenleving. In de toekomst willen we ook duurzame groene stroom en zonnepanelen gaan aanbieden om zodoende nog meer bij te dragen aan een beter milieu.
Eikel die aan het ontkiemen is op de grond in een bos

Het Beginstation

Samen met Het Beginstation, een stichting die kennis en ideen samenbrengt om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie, willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen geven. Dit doen we door ze een nuttige dagbesteding te geven, nieuwe talenten te ontwikkelen en mee te laten werken bij opdrachten. We kijken daarbij wat ze wel kunnen en niet wat ze niet kunnen. Een groot deel van de inkomsten van 2B Green wordt geinvesteerd in Het Beginstation en de talenten die hieraan verbonden zijn. Deze talenten helpen ons om het platform van 2B Green op te zetten en te onderhouden.
foto van de voorgevel van het Beginstation

Kernwaarden

Hoogwaardige kwaliteit
Bijdragen aan een groene samenleving
Tegengaan van talentverspilling
Positieve impact creëren

Geloof je er ook in dat onze wereld best wat duurzamer mag zijn?

Word Ambassadeur van 2B Green!

Ons doel is om de grootste duurzame aanbieder van laadpalen voor elektrische auto’s te worden. Hiermee willen we de komende jaren 100,000 bomen planten. Daarnaast willen we bedrijven helpen om hun mobiliteit duurzamer in te richten. Hiermee kunnen we namelijk maximale impact maken om de wereld een beetje groener en duurzamer te maken. Een groot deel van onze opbrengsten gaan namelijk naar Het Beginstation en Trees4All. Als ambassadeur vragen wij jou om ons actief te promoten en te helpen aan nieuwe klanten.

En natuurlijk levert het voor jou ook wat op. Deel jou unieke ambassadeurscode met collega’s, vrienden en familie. Zodra iemand met jou code een laadpaal besteld ontvang je van ons 10 punten waarmee je voor leuke duurzame cadeau’s kunt sparen. En nog mooier..diegene die klant wordt krijgt deze punten ook! Een win-win situatie voor iedereen...

Witte auto die wordt opgeladen met een laadkabel